Het portfolio van Hoofd&Letters is divers. Altijd draait het om het vertellen van het echte verhaal van je medewerkers en klanten. Want goede verhalen zorgen voor geweldige content. Daarom startte ik eind 2012 met het ondersteunen van ict-, en later ook zorg- en netwerkorganisaties als communicatieadviseur en schrijver. Daarin geloof ik in het benutten van de kracht van intuïtie, zonder daarbij de aanwezige ratio uit het oog te verliezen. 

Portfolio ICT-, zorg- en netwerkorganisaties

Vanuit mijn werkervaring als marketing&communicatie manager ondersteunde ik in het verleden diverse ict-organisaties. Inmiddels schrijf ik voor en over organisaties op het snijvlak zorg en ict. Uiteraard volg ik de ontwikkelingen in deze branche op de voet. Daarin zie ik dat ict een essentiële rol speelt voor het voortbestaan van nagenoeg elke organisatie. 

Ook zie ik vaak dat organisaties moeite hebben hun doelgroep(en) op de juiste manier aan te spreken. Daarom ga ik altijd op zoek naar echte verhalen. En wat blijkt: echte verhalen zorgen voor geweldige content! En dat hoeft niet in ingewikkelde taal. 

Content en communicatieadvies

Door mijn deskundigheid over en ervaring met ict, zorg, techniek en wet- en regelgeving en natuurlijk over mijn eigen vak, kan ik je als allrounder ondersteunen.