Het portfolio van Hoofd&Letters is divers. Altijd draait het om het vertellen van het echte verhaal van je medewerkers en klanten. Want goede verhalen zorgen voor geweldige content. Daarom startte ik eind 2012 met het ondersteunen van ict-, en later ook zorg- en netwerkorganisaties met content- en marketingstrategie. Daarin geloof ik in het benutten van de kracht van intuïtie zonder daarbij de aanwezige ratio uit het oog te verliezen. 

Portfolio ICT-, zorg- en netwerkorganisaties

Vanuit mijn werkervaring als marketing&communicatie manager ondersteunde ik in het verleden diverse ict-organisaties. Inmiddels schrijf ik uitsluitend voor en over organisaties op het snijvlak zorg en ict. Uiteraard volg ik de ontwikkelingen in deze branche op de voet. Daarin zie ik dat ict een essentiële rol speelt voor het voortbestaan van nagenoeg elke organisatie. 

Daarin zie ik dat organisaties moeite hebben hun klanten op de juiste manier aan te spreken. Daarom vind ik het belangrijk te begrijpen en organisaties te laten te inzien dat zij hun klanten kunnen ondersteunen bij het maken strategische keuzes. Daarom ging ik altijd op zoek naar echte verhalen. En wat blijkt: echte verhalen zorgen voor geweldige content!

Content en onderzoeksjournalistiek

Door mijn deskundigheid over en ervaring met ict, zorg, techniek en wet- en regelgeving kan ik je op diverse vlakken ondersteunen. Daarnaast zet ik mijn kennis en ervaring ook in als onderzoeksjournalist, waarin ik diverse technologische ontwikkelingen in de zorgsector voor ict-leveranciers en de hele Zorg- en Welzijnssector in kaart breng. Daarin ben ik een gids voor diverse partijen. In mijn portfolio vind je een aantal organisaties die ik help met echte verhalen en geweldige content.