Hoofd&Letters helpt je met het vertellen van het echte verhaal van je medewerkers en klanten. Want goede verhalen zorgen voor  geweldige content. Sinds 2012 help ik ICT-, zorg- en netwerkorganisaties met content- en marketingstrategie. Daarin geloof ik in het benutten van de kracht van intuïtie zonder daarbij de aanwezige ratio uit het oog te verliezen. 

Portfolio ICT-, zorg- en netwerkorganisaties

Vanuit mijn werkervaring als marketing&communicatie manager ondersteunde ik diverse ICT-organisaties. De technologische ontwikkelingen in deze branche volg ik op de voet. Daarin zie ik dat ICT een essentiële rol speelt voor het voortbestaan van nagenoeg elke organisatie. Dat betekent ook dat elke organisatie klant is van een ICT-organisatie. Deze klanten hebben de uitdaging de juiste partner te vinden die hen kan helpen bij het maken van de voor hen juiste keuzes op ICT-gebied.

Vervolgens bleek dat aanbieders van ICT-oplossingen moeite hebben hun klanten op de juiste manier aan te spreken. Hen te begrijpen en hen laten te inzien dat zij hun klanten kunnen ondersteunen bij het maken strategische keuzes. Daarom ging ik op zoek naar echte verhalen. En wat bleek: echte verhalen voor geweldige content zorgen!

Content en marketing

Door mijn deskundigheid over en ervaring met ICT, zorg, techniek en wet- en regelgeving kan ik je op diverse vlakken ondersteunen. Deze kennis zet ik ook in als onderzoeksjournalist, waarin ik diverse technologische ontwikkelingen in de zorgsector voor ICT leveranciers en de hele Zorg- en Welzijnssector in kaart breng. Daarin ben ik een gids voor diverse partijen. Zo helpen echte verhalen je aan geweldige content.