Hoofd&Letters heeft een neus voor onderzoeksjournalistiek. Vanuit de opgebouwde expertise in de sectoren ICT, Healthcare en rondom wet- en regelgeving helpen wij sinds 2012 ICT, zorg en netwerkorganisaties op het gebied van content, contentstrategie en marketingstrategie. 

Portfolio ICT-organisaties

Vanuit mijn werkervaring als marketing&communicatie manager ging ik ICT-organisaties ondersteunen. Want de technologische mogelijkheden in deze branche zorgen ervoor dat ICT een essentiële rol speelt voor het voortbestaan van nagenoeg elke organisatie. Dat betekent ook dat elk bedrijf klant is van een ICT-organisatie. Deze klanten hebben de uitdaging de juiste partner te vinden die hen kan helpen bij het maken van de juiste keuzes op ICT-gebied.

Vervolgens bleek dat aanbieders van ICT-oplossingen moeite hebben hun klanten op de juiste manier aan te spreken. Hen te begrijpen en hen laten te inzien dat zij hun klanten kunnen ondersteunen bij het maken strategische keuzes. Daarom ging ik op zoek naar echte verhalen. En het bleek dat echte verhalen voor geweldige content zorgen. 

Content en marketing

Door deskundigheid en ervaring ICT, zorg, techniek en met wet- en regelgeving zijn we in staat organisaties goed te helpen. Deze kennis vormde de aanloop naar een rol als onderzoeksjournalist, waarin wij technologische ontwikkelingen in de zorgsector voor ICT leveranciers in kaart brengen. Daarin ben ik een wegwijzer voor diverse partijen. Zo helpen echte verhalen je aan geweldige content.