Gedeelde smart is halve smart, zo zei mijn oom Jan, mijn eerste gast in Huisarrest de podcast. En dat is precies wat ik beoog met mijn podcast. Echte verhalen van mantelzorgers delen, die anderen tot steun kunnen zijn.

Zorg je voor je naaste (een van je ouders, je partner, je kind, een vriend of vriendin, je buurman of buurvrouw, of iemand anders)? Dan doe je dat vaak uit liefde, toch heeft het hoe dan ook invloed op de rest van je werk- en privéleven en mogelijk ook op andere mensen om je heen. Wat doet dat met je en ervaar jij de zorg als huisarrest of zie je het heel anders? Ik hoor graag jouw unieke verhaal. 

Deel je verhaal in de Huisarrest de podcast Huisarrest

Ben jij mantelzorger en wil je je echte verhaal ook met mij en de luisteraars delen? Ik heb nog wat plekken vrij. De persoon voor wie je mantelzorgt mag uiteraard ook bij het gesprek aanwezig zijn. Je hoeft niet naar een opnamestudio te komen, ik kom naar jou met alle apparatuur, zodat je in een huiselijke omgeving je verhaal kunt doen.

Stuur een e-mail met wat korte informatie over jouw mantelzorgverhaal en je contactgegevens naar huisarrest.podcast@gmail.com.

Dan hoor je straks misschien jouw echte verhaal in mijn podcast via Spotify en Apple Podcasts

Ben jij mijn volgende gast in Huisarrest, dé podcast? Deel jouw mantelzorgverhaal met mij en de luisteraars.

Ben je nieuwsgierig naar andere mogelijkheden van Hoofd&Letters, dan past een van mijn andere thema’s wellicht beter bij je. Ik geef ook schrijfworkshops en inspiratiesessies.