Echte verhalen

Ik ben Pauline Huijzer. Communicatieadviseur, schrijver en onderzoeksjournalist. Vanuit Hoofd&Letters schrijf ik voor organisaties op het snijvlak van Zorg en ICT. Naast ICT organisaties zijn dit zorgaanbieders, netwerkpartners en overheid. Daarbij draait het om het vertellen van het échte verhaal. Wie is je doelgroep en waar zit de pijn? En wat doet jouw organisatie om dit op te lossen? Met behulp van denkkracht (ratio) en gevoel (intuïtie). Wat gebeurt er in deze sectoren en welke gedachten zitten daarachter. Daarnaast verzorg ik ook graag inspiratiessessies over intuïtie in je dagelijkse werk. 

Over Pauline Huijzer

Hoofd&Letters werd opgericht door Pauline Huijzer: een ervaren schrijver en Marketing & Communicatie professional met een passie voor het vertellen van echte verhalen. Want ‘echte verhalen zorgen voor geweldige content’. HBO Communicatie en diverse marketingopleidingen en schrijftrainingen geven mij een solide basis. De rol van onderzoeksjournalistiek past mij omdat daarin mijn ervaring met ICT, wet- en regelgeving en zorg (zowel zakelijk als als ervaringsdeskundige) samen komt. 

Pauline 2022“Het gaat mij niet om een ideaal (marketing) plaatje, maar om het vertellen van het echte verhaal. Vertrekpunt is de doelgroep, waar zit de pijn? Door mensen te raken kun je veranderingen in gang zetten. Ook leren zij (beter) gebruik te maken van hun intuïtie.” 

Over de naam Hoofd&Letters

De naam Hoofd&Letters symboliseert het evenwicht tussen Gevoel en Verstand. Het ‘Hoofd’ (of de hersenen) speelt een cruciale rol in mijn creatieve proces, creatie staat voor gevoel en hoofd is ook verstand. Letters staat letterlijk voor mijn passie voor schrijven, waarbij ik gebruik maak van mijn deskundigheid en vakmanschap binnen mijn vakgebied.