Echte verhalen

Ik ben Pauline Huijzer, een mensgerichte allround senior communicatieadviseur en schrijver. Vanuit Hoofd&Letters schrijf ik voor organisaties op het snijvlak van Zorg en ICT. Naast ICT-organisaties zijn dit zorgaanbieders, netwerkpartners en overheid. Daarbij draait het om het vertellen van het échte verhaal. Wie is je doelgroep en waar zit de pijn? En wat doet jouw organisatie om dit op te lossen? Daar bij maak ik graag gebruik van denkkracht (ratio) én mijn gevoel (intuïtie). Wat gebeurt er in deze sectoren en welke gedachten zitten daarachter. Ook verzorg ik ook graag inspiratiessessies over intuïtie in je dagelijkse werk. 

Over Pauline Huijzer

Hoofd&Letters richtte ik in 2012 op. Ik ben een zeer ervaren schrijver en een echte allround professional met een passie voor het vertellen van echte verhalen. Want ‘echte verhalen zorgen voor geweldige content’. 

Pauline HuijzerHBO Communicatie en diverse marketingopleidingen en schrijftrainingen geven mij een solide basis. 

“Het gaat mij niet om een ideaal plaatje, maar om het vertellen van het echte verhaal. Vertrekpunt is de doelgroep, waarom willen zij het verhaal lezen? Door mensen te raken kun je ook veranderingen in gang zetten. Daarbij maak ik graag gebruik van de kracht van intuïtie.” 

 

Over de naam Hoofd&Letters

De naam Hoofd&Letters symboliseert het evenwicht tussen Gevoel en Verstand. Het ‘Hoofd’ (of de hersenen) speelt een cruciale rol in mijn creatieve proces, creatie staat voor gevoel en hoofd is ook verstand. Letters staat letterlijk voor mijn passie voor schrijven, waarbij ik gebruik maak van mijn deskundigheid en vakmanschap binnen mijn vakgebied.