Echte verhalen

Hoofd&Letters schrijft echte verhalen van medewerkers en klanten voor organisaties met een focus op ICT en zorg (health care). Naast ICT organisaties zijn dit zorgaanbieders, netwerkpartners en overheid. Met echte verhalen ondersteunt Hoofd&Letters je op het gebied van content, contentstrategie en marketingstrategie. Daarbij draait het om het vertellen van het échte verhaal. Wie is je doelgroep en waar zit de pijn? En wat doet jouw organisatie om dit op te lossen? Met behulp van denkkracht (ratio) en gevoel (intuïtie). Daarnaast verzorgt Hoofd&Letters inspiratiessessies

Over Pauline Huijzer

Hoofd&Letters werd opgericht door Pauline Huijzer: een ervaren schrijver en Marketing & Communicatie professional met een passie voor het vertellen van echte verhalen. Want echte verhalen zorgen voor geweldige content. HBO Communicatie en diverse marketingopleidingen geven mij een solide basis. Ook schrijf ik vanuit een onderzoeksjournalistieke rol waarin mijn ervaring met ICT, wet- en regelgeving en zorg (zowel zakelijk als ervaringsdeskundige) samen komt. 

Hoofd&Letters - Pauline Huijzer“Het gaat mij niet om een ideaal (marketing) plaatje, maar om het vertellen van het echte verhaal. Vertrekpunt is de doelgroep, waar zit de pijn? Door mensen te raken kun je veranderingen in gang zetten. Ook leren zij (beter) gebruik te maken van hun intuïtie.” 

Over de naam Hoofd&Letters

De naam Hoofd&Letters symboliseert het evenwicht tussen Gevoel en Verstand. Het ‘Hoofd’ (of de hersenen) speelt een cruciale rol in mijn creatieve proces, creatie staat voor gevoel en hoofd is ook verstand. Letters staat letterlijk voor mijn schrijfpassie, waarbij ik gebruik maak van mijn deskundigheid en vakmanschap binnen het vakgebied marketing & communicatie.