Echte verhalen

Ik ben Pauline Huijzer, en startte Hoofd&Letters als mensgerichte allround senior communicatieadviseur en schrijver. Ik werkte voor maatschappelijk relevante organisaties, veelal op het snijvlak van Zorg en ICT. Het draaide altijd al om het vertellen van het échte verhaal. Hiervoor was er altijd een balans tussen denkkracht (ratio) én mijn gevoel (intuïtie).

Die intuïtie bleef een interessegebied van mij en ik begon aan een opleiding om die verder te ontwikkelen. En toen kwam kindercoaching en het maken van podcasts over mantelzorgers op mijn pad.

Sinds 2023 ben ik ook podcastmaker van de podcast Huisarrest, waarin mantelzorgers hun echte verhalen delen. Ik geef nog steeds graag schrijfworkshops (want daarmee maak je ook mooie verhalen) en ook verzorg ik ook graag inspiratiessessies over intuïtie in je dagelijkse werk. 

Over Pauline Huijzer

Hoofd&Letters richtte ik in 2012 op. Ik heb een passie voor het vertellen van echte verhalen. En ‘echte verhalen zorgen voor geweldige content’. 

Pauline Huijzer

“Het gaat mij niet om een ideaal plaatje, maar om het vertellen van het echte verhaal. Mijn vertrekpunt is de doelgroep, waarom willen zij het verhaal horen? Door mensen te raken kun je ook veranderingen in gang zetten. Daarbij maak ik graag gebruik van de kracht van intuïtie.” 

Over de naam Hoofd&Letters

De naam Hoofd&Letters symboliseert het evenwicht tussen Gevoel en Verstand. Het ‘Hoofd’ (of de hersenen) speelt een cruciale rol in mijn creatieve proces, creatie staat voor mijn intuïtie en gevoel. Letters staat letterlijk voor mijn passie voor schrijven, waarbij ik gebruik maak van mijn deskundigheid en vakmanschap binnen mijn vakgebied.

Het Uilenhart – intuïtieve coaching voor kinderen en hun ouders

Begin 2024 startte ik met een andere grote passie, het coachen van kinderen en hun ouders. Ik volgde een opleiding tot intuïtief kindercoach. Naast coach ben ik ook leesbegeleider voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ga hier naar de website van Het Uilenhart