Als communicatieadviseur en schrijver ga ik graag op zoek naar echte verhalen. Hoe bereik je in heldere taal jouw doelgroep, wat is er aan de hand in jouw sector? Ik schrijf veel voor organisaties op het snijvlak van zorg en ict en kan je helpen met verschillende thema’s. 

Thema’s

Ik help je graag met de onderstaande vraagstukken.

Communicatieadvies (ad interim en freelance) – Heb je voor korte of langere tijd behoefte aan de ondersteuning van een mensgerichte allround senior communicatieadviseur, dan ben je aan het goede adres. 

Content – goede content voor specifieke doelgroepen (in zorg en ICT) schrijven is mijn specialiteit

Schrijfworkshop – Hoe schrijf je goede teksten voor jouw doelgroep. Wat zijn valkuilen en wat maakt jouw tekst beter leesbaar? In mijn workshop van een halve dag geef ik heel veel voorbeelden en gaan we zelf ook aan de slag met jouw verhalen. 

Ook geef ik graag een inspiratiesessie. Tijdens zo’n sessie, bijvoorbeeld aan het begin of halverwege je hei- of teambuildingsdag, ga ik in op de kracht van intuïtie en echte verhalen.

Contact

Samenwerken begint met een klik. Dus klik hier voor mijn contactgegevens. Ik kom graag bij je langs om samen een kop koffie te drinken.