Mijn thema’s veranderden de afgelopen jaren nogal. Ik ben nu intuïtief coach voor kinderen en hun ouders. Dat doe ik vanuit Het Uilenhart (website in de maak). Verder geef ik leesbegeleiding aan kinderen in basisschoolleeftijd. Ook communicatieadvies geef ik nog altijd graag. 

Mijn thema's

Thema’s

Ik help je graag met de onderstaande vraagstukken.

Schrijfworkshop – Hoe schrijf je goede teksten voor jouw doelgroep. Wat zijn valkuilen en wat maakt jouw tekst beter leesbaar? In mijn workshop van een halve dag geef ik heel veel voorbeelden en gaan we zelf ook aan de slag met jouw verhalen. Voornamelijk gericht op de Zorg & ICT-sector, waarin ik veel ervaring heb. 

Ook geef ik graag een inspiratiesessie. Tijdens zo’n sessie, bijvoorbeeld aan het begin of halverwege je hei- of teambuildingsdag, ga ik in op de kracht van intuïtie en echte verhalen.

Huisarrest de Podcast

Sinds het najaar van 2023 ben ik ook podcastmaker. In Huisarrest de Podcast vertellen mantelzorgers hun echte verhaal. Hoe ervaren zij het mantelzorgen voor een naaste en welke tips hebben zij voor jou als (toekomstig) mantelzorger? Wil je zelf een verhaal delen? Stuur dan een e-mail naar huisarrest.depodcast@gmail.com

Je kunt Huisarrest beluisteren via Spotify en Apple Podcasts

Contact

Samenwerken begint met een klik. Dus klik hier voor mijn contactgegevens. Ik kom graag bij je langs om samen een kop koffie te drinken.