Als strategisch communicatieadviseur en schrijver ga ik graag op zoek naar echte verhalen. Hoe bereik je in heldere taal jouw doelgroep, wat is er aan de hand in jouw sector? Ik schrijf veel voor maatschappelijk relevante organisaties, veelal op het snijvlak van zorg en ict en kan je helpen met verschillende thema’s. 

Thema’s

Ik help je graag met de onderstaande vraagstukken.

Communicatieadvies (ad interim en freelance) – Heb je voor korte of langere tijd behoefte aan de ondersteuning van een mensgerichte allround senior communicatieadviseur, dan ben je aan het goede adres. 

Content – goede content voor specifieke doelgroepen (in zorg en ICT) schrijven is mijn specialiteit.

Schrijfworkshop – Hoe schrijf je goede teksten voor jouw doelgroep. Wat zijn valkuilen en wat maakt jouw tekst beter leesbaar? In mijn workshop van een halve dag geef ik heel veel voorbeelden en gaan we zelf ook aan de slag met jouw verhalen. 

Ook geef ik graag een inspiratiesessie. Tijdens zo’n sessie, bijvoorbeeld aan het begin of halverwege je hei- of teambuildingsdag, ga ik in op de kracht van intuïtie en echte verhalen.

Piene Buitencoaching

Vanaf 2024 zal ik, na het afronden van mijn opleiding, een deel van mijn tijd, starten met het coachen van kinderen en hun ouders. Niet in een studio of praktijkruimte, we gaan naar buiten, de natuur in. Omdat de natuur helend is en je weer in contact kan brengen met je lichaam. De website en meer informatie zijn in ontwikkeling. 

Contact

Samenwerken begint met een klik. Dus klik hier voor mijn contactgegevens. Ik kom graag bij je langs om samen een kop koffie te drinken.