Omdat goede content een noodzaak is. En techniek vertalen in commercie een vak is.

 

Content

Elke IT-organisatie heeft een website als vertrekpunt; zonder website geen bedrijf. Goede content schrijven is een vak apart.

In veel IT-organisaties schrijven medewerkers vanuit een technische oriëntatie content. Dit is niet altijd begrijpelijk voor klanten, die vanuit hun uitdagingen op zoek gaan naar een oplossing. Hoe komt je content over op een klant, welk gevoel roept deze op, en motiveert de inhoud hen daadwerkelijk contact met je op te nemen en je product of dienst te kopen?

Communicatie is het sleutelwoord. Je wilt communiceren met (potentiële) klanten, begrijpen wat zij van je willen. Het schrijven van diverse content (online en offline, blogs, columns, artikelen, whitepapers) vormt voor Hoofd&Letters een belangrijke manier om je te ondersteunen bij het realiseren van je (organisatie)doelen.

Beter vindbaar door goede content

Door je web(teksten) te verbeteren, zorg je voor betere vindbaarheid door zoekmachines (SEO). Door toepassing van de termen die je doelgroep gebruikt, zorg je voor een aantrekkelijke en laagdrempelige manier van contact maken over zelfs de meest ingewikkelde vormen van dienstverlening.

Referentiecases

Gebruik de verhalen van je (tevreden) klanten om nieuwe klanten aan te trekken. Hoofd&Letters interviewt je klant op locatie en werkt dit uit tot een aantrekkelijke referentie case. Kijk bij Werk voor een impressie van klanten waar Hoofd&Letters deze verhalen al voor schrijft. 

Whitepapers

Met de diensten en producten die je aanbiedt ben je van toegevoegde waarde voor je klanten. Door hen objectieve informatie te geven en concrete voorbeelden aan te reiken hoe je dienstverlening zinvol is voor de bedrijfsvoering van je klant, help je hen als het ware met hun beslissingsproces. Een goede whitepaper gaat uit van de problematiek bij je klant en verbindt die met de oplossingen van jouw organisatie. 

Meer informatie

Heb je behoefte aan een frisse blik op de content die je op dit moment gebruikt? Neem dan contact met ons op.