Een van mijn belangrijkste thema’s is communicatieadvies. Ben je op zoek naar ondersteuning voor korte of langere tijd van een mensgerichte senior allround communicatieadviseur? Lees dan verder. Positief, flexibel en veerkrachtig, drie eigenschappen die mij goed van pas komen als zelfstandig ondernemer. Ik startte Hoofd&Letters in 2012 en werk sinds 2016 in het vakgebied Zorg & ICT. 

Communicatieadvies

Nieuwe ontwikkelingen, zowel op technologisch gebied als in mijn eigen communicatievak, prikkelen steeds mijn nieuwsgierigheid. Ik deel graag mijn kennis (over onder meer digitale gegevensuitwisseling, persoonlijke gezondheidsomgevingen, interoperabiliteit, teksten schrijven en verhalen vertellen). Ik geef gevraagd en ongevraagd communicatieadvies en vind het fijn om met collega’s te sparren over uiteenlopende vraagstukken. 
Communicatieadvies

Wat mag je verwachten?

Mijn mentaliteit kenmerkt zich door starten, aanpakken en mensen in beweging brengen. Natuurlijk laat ik mijn communicatiestijl aansluiten op wat er nodig en gewenst is voor de mensen met wie ik werk. Organisatiesensitief ben ik ook en ik heb een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Meer weten?

Lijkt het je leuk kennis te maken? Neem dan contact met me op. 
Referenties beschikbaar.