Founda Health ontwikkelde een platform waarmee complexe systemen in de zorgsector kunnen communiceren met innovatieve applicaties. Bijvoorbeeld ziekenhuizen kunnen via het Founda Health-platform makkelijk gebruik maken van eHealth-applicaties van andere leveranciers. Hiervoor werkt de organisatie samen met verschillende partners die hun oplossingen via hun platform ontsluiten. 

Klantvraag

De jonge, snelgroeiende organisatie wilde in 2021 nog beter zichtbaar zijn in de markt en hun bekendheid vergroten. Hiervoor vroeg Founda Health aan Hoofd&Letters om regelmatig diverse experts te interviewen. Daarover schrijft Hoofd&Letters dan weer echte verhalen, waarmee zij hun doelgroep laten zien wat er mogelijk is. Dit doen zij vanuit hun eigen toekomstdroom over digitale innovatie.

Founda Health – Hoofd&Letters

De werkzaamheden van Hoofd&Letters:

  • Partnercommunicatie
    Verhalen over bestaande partners en de huidige samenwerking. ​​
  • Expert interviews blogs
    Hierin komen experts uit de zorg aan het woord over onder meer interoperabiliteit en digitale transformatie in de zorg. Afhankelijk van het expertisegebied van de geïnterviewde ligt de nadruk op uitdagingen binnen de organisatie, de rol van technologie, hoe ziekenhuizen met interoperabiliteit omgaan en kostenreductie.